5 grunde til at have mange puder i sengen

Der er mange gode grunde til at have flere end én pude til hver i sengen. Det er hyggeligt og gør det muligt at justere sin pude efter behov. Se her, hvorfor du bør have mange puder i sengen.

Hvis du vil skabe hygge på soveværelset, kan det være en god idé at investere i flere forskellige puder, som kan ligge i sengen. Det gør det både hyggeligt og behageligt – og så er der altid en pude i overskud, hvis I skulle få gæster på besøg.

Det er dog ikke den eneste grund til, at du bør have flere puder liggende i sengen. Herunder følger fem gode grunde til, at du bør investere i mange forskellige puder til sengen. Det er nemlig ikke udelukkende, fordi det bliver hyggeligere.

#1: Du sover bedre

Hvis der er flere puder i sengen, har du altid mulighed for at knuge noget tæt ind til kroppen, imens du sover. Det kan sikre en mere behagelig sovestilling, som gør, at du kommer til at sove bedre, så du er mere udhvilet, når du vågner.

#2: Puder skaber hygge

Puder i sengen skaber hygge, som ikke alene er praktisk, når I skal sove – det kan også være hyggeligt, hvis I beslutter jer for at ligge og se en god film i sengen. Puder er med til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, som egner sig perfekt til en søndag på langs.

#3: Puderne kan bruges andre steder end i sengen

Hvis I har mere end blot én hovedpude til hver person, er der altid en pude i overskud, hvis I skulle få gæster på besøg. Det betyder, at I altid har mulighed for at få overnattende gæster - og så er det bare praktisk, at man ikke skal på loftet for at hente en pude.

Samtidig kan I altid hente en pude i sengen, hvis I får behov for den et andet sted. Det kan eksempelvis være hyggeligt med flere puder i familiens chaiselong-sofa, når der skal ses en god familiefilm med ungerne, eller der bare skal hygges ekstra meget.

#4: Du kan vælge pude efter behov

Når der er flere puder i sengen, har du mulighed for at skifte pude, hvis den nuværende ikke fungerer optimalt. Ofte sover man bedst med én bestemt pude, der egner sig til ens krop, men der kan opstå behov for at skifte, hvis du eksempelvis har hold i nakken eller har behov for støtte i lænden, fordi du har ondt i ryggen.

#5: Der er plads til børnene

Hvis jeres barn får mareridt eller bare kommer ind om natten, fordi han eller hun gerne vil sove mellem jer i dobbeltsengen, kan det foregå helt uden problemer, når der altid er en pude i overskud. Mangler i flere kan i altid hente nogle sofapuder.